The Fourth

 
Interesse?
Volledig beschikbaar
Prijs op aanvraag

The Fourth 129

Fort V-straat 6, 2650 Edegem

Wonen in #THEFOURTH staat gelijk aan hedendaags wonen in superieur comfort met alle voorzieningen in de directe omgeving. Het kleinschalig nieuwbouwproject is gelegen in de achtertuin van Fort V, nabij het centrum van Edegem, Mortsel en Wilrijk. 
Edegem is gekend als een groene AAA-locatie met een vlotte bereikbaarheid. Openbaar vervoer, fietsinfrastructuur, invalswegen van en naar de grote steden zijn zeer vlot bereikbaar.

Het project bestaat uit 4 ruime twee slaapkamer appartementen. Het gelijkvloers geniet van een prachtige tuin en de verdiepen zijn voorzien van een gezellig terras. De moderne appartementen ademen kwaliteit zowel in architectuur als inrichting. Verder kiest u de afwerking van keuken, vloeren en badkamer volgens lastenboek. 

Duurzaamheid staat centraal. Het gebouw voldoet aan BEN-normen zodat een energiezuinige toestand wordt gegarandeerd. Verwarmen door middel van de nieuwste generatie HR-gasketel in combinatie met zonnepanelen en vloerverwarming voor de hoogste efficiëntie. Piekfijne isolatie en ventilatie maken het geheel compleet.


Extra's:
- Moderne architectuur
- Terras of tuin
- BEN-norm
AAA locatie

Benieuwd naar deze unieke opportuniteit? Info/bezoek: 03 283 05 00 – stad@sinjoor.be.

Lees meer

Contacteer ons over dit project

Sinjoor Makelaars - Yves Matthys

03 283 05 00 yves@sinjoor.be