Rustig wonen in het centrum

De 17 lofts & appartementen beschikken allen over zeer riante woonruimtes en een eigen balkon of terras.
De karakteristieke woningen bieden de nieuwe bewoners veel mogelijkheden voor eigen inbreng.

1 Eilandje

Dorp In De Stad staat voor rustig wonen in het hart van Antwerpen, vlakbij het Eilandje. Het is een woon- en werkcomplex dat een hedendaagse invulling geeft aan een reeks industriële pakhuizen uit de 19e eeuw.

2 Hessenplein

Dorp In De Stad ligt verscholen tussen het Hessenplein en het Eilandje in Noord Antwerpen. Het complex met verschillende tuinen en pleintjes biedt een rustige, groene en verkeersvrije omgeving.

3 Haven

De link met de Antwerpse geschiedenis als havenstad is duidelijk aanwezig in dit stadsdeel. De Natiebuurt, waar Dorp In De Stad zich bevindt, telt een veelheid aan gebouwen van industriële oorsprong. De talrijke pakhuizen, stapelruimten en godshuizen bepalen het straatbeeld in deze wijk. Door het steeds verder wegtrekken van de haven uit de stad kregen heel wat historische panden een herbestemming. Aangevuld met meer recente ontwikkelingen resulteert dit in een levendige buurt met veel voorzieningen.

4 Geschiedenis

Dorp In De Stad bestaat uit een aantal historische pakhuizen gebouwd tussen de late 19e en vroege 20e eeuw. In de jaren ’90 was dit één van de eerste reconversies van industrieel goed naar een woon- en werkcomplex in Antwerpen. Vandaag maakt Dorp In De Stad zich klaar om een nieuwe reeks bewoners te verwelkomen die samen een volgend hoofdstuk kunnen schrijven.

In het gezellige centrum

Het bruisende stadsleven ligt binnen handbereik met winkels, horeca, sport en ontspanning op wandelafstand. De site beschikt over een parkeergarage en fietsenstalling zodat u vlakbij uw voertuig kan stallen.

store
store
restaurant
restaurant
museum
museum
sport
sport
coffeebar
coffeebar
  • Ontvang de brochure
  • Maak een afspraak
  • Ontdek de plannen

Vul het formulier in en ontvang onze brochure

Vul het formulier in en wij bellen je op voor een afspraak

Vul het formulier in en ontvang de digitale plannen