De beste vastgoed deals in Spanje

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of een goede vastgoedinvestering in het buitenland? Dan moet u absoluut verder lezen!

Sinjoor Makelaars in Spanje

Sinjoor Makelaars is ook actief in Spanje, meer bepaald in de regio rond Marbella aan de Costa del Sol. Deze stad in het zuiden van Spanje staat bekend als een mondaine en bruisende badplaats waar het ganse jaar door iets te beleven valt. Zeg maar ‘het Knokke van Spanje’.

Dankzij de samenwerking met onze lokale Vlaamse partner, die reeds vele jaren gespecialiseerd is in deze kosmopolitische regio, hebben wij steeds als eerste toegang tot de goedkoopste pre-launch prijzen van allenieuwbouw projecten in en rond Marbella, alsook tot bijna 20.000 herverkoop eigendommen.

Samen helpen we u graag verder om het vastgoed te vinden dat perfect bij u past.

U krijgt dus zowel professionele begeleiding in België als aan de Costa del Sol aan geen enkele extra kost. In Spanje wordt er namelijk gewerkt met een uniform prijsbeleid. Dezelfde prijzen gelden voor elke koper, of u nu met de hulp van een (of meerdere) makelaar(s) of op uw eentje bij een project binnenstapt, de aankoopprijs zal steeds dezelfde zijn.

Ja, ik wens graag meer informatie over uw vastgoedaanbod in Spanje

Marbella: dé plek voor levensgenieters

2,5 uur vliegen vanuit België of Nederland en u bent in een andere wereld. Een wereld van 320 dagen zon per jaar. Van prachtige stranden en groene bergen. Van trendy boetieks en klasserestaurants. Van spectaculaire golfbanen en luxueuze jachthavens. Het kosmopolitische en mondaine Marbella heeft het allemaal, en nog veel meer. En dit het hele jaar door.
Als Spanje een kip zou zijn, dan was Marbella het gouden ei!

Hoe gaan we te werk?

Waarom kiezen voor een Vlaamse & lokale makelaar?

Het vastgoedaanbod aan de Costa del Sol is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met 1 betrouwbare partner.

Spaanse vastgoedsysteem